Altres webs municipals

Suport a la festa

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca volem mostrar el nostre agraïment més efusiu a totes les persones i empreses que donen suport i col·laboren perquè la Festa Major 2016 pugui esdevenir una realitat.

Gràcies a la col·laboració any rere any d'aquest nombrós teixit social i empresarial, la Festa Major de Vilafranca és una de les festes majors de referència de Catalunya. Com a reconeixement per tota aquesta tasca, l'any 2010 va ser declarada Festa Patrimonial d’Interès Nacional pel Govern de la Generalitat. Val a dir també que ens els últims anys les visites de persones d’arreu de l’Estat espanyol i d’Europa s’han incrementat.

Col·laborar econòmicament amb la Festa Major és construir-la entre tots i és, també, promocionar-se empresarialment dins i fora de la Vila. Amb una assistència calculada de més de cent mil persones, compta també amb una projecció més enllà dels límits del municipi gràcies a la repercussió mediàtica en els principals mitjans escrits i audiovisuals del país, sense oblidar l’impacte publicitari a la xarxa (web, Facebook, Twitter, Instagram, etc.).

 

Les opcions de col·laboració existents: