Altres webs municipals

Notícia

L'actriu vilafranquina Clara Cols, pregonera de la Festa Major 2016

03 de maig de 2016

L'actriu vilafranquina Clara Cols és la persona escollida pels Administradors per fer el pregó de la Festa Major 2016. El pati del Palau Baltà, davant del qual la nit del 28 es pronunciarà el pregó, va ser l'escenari de la presentació de la persona encarregada de fer el pregó de la més típica d'enguany. "Volíem que fos una dona, emprenedora, activa i vinculada amb la festa major", amb aquesta descripció l'administradora Mar Montserrat va introduir la Clara Cols, ja pregonera del 2016.

La Clara serà la vuitena dona d'un total de 64 pregons, comptant el d'enguany, que el pronunciarà, i tal i com va avançar, "penso en algun format d'espectacle, que permeti introduir elements per a la reflexió i llançar alguna idea a l'aire". La Clara, actriu vilafranquina i directora del Ball de Malcasats, va descriure la proposta com: "superat el moment de xoc, estic encantada. M'ha fet molta il·lusió la proposta, i l'honor que significa. Els estic molt agraïda". 

Cols, actriu i fundadora de Flyhard Produccions, es dedica professionalment a la gestió de la Sala Flyhard de Barcelona on, entre d'altres espais, s'han pogut veure alguns dels muntatges teatrals en els quals ha participat. La darrera producció que ha interpretat és Tortugues: la desacceleració de les partícules.

La pregonera de 2016 és una persona vinculada a la Festa Major des de diferents àmbits: va formar part de l'orquestra dels Goigs com a intèrpret de violí, membre del ball dels Nans un parell d’anys (portava el pallasso), també va participar en un parell d’espectacles del CAEPIII i col·laboradora en la Mostra de Teatre de Carrer. Actualment, i des de l’any passat, dirigeix el Ball dels Malcasats.

 

20160503_Presentació_Pregonera_FM2016