Altres webs municipals

Notícia

La Banda de Música de Cardona repeteix a la Festa Major de Vilafranca per tercer cop

06 de juliol de 2016

 

Els Administradors de la Festa Major de Vilafranca han anunciat que la Banda convidada aquest proper mes d’agost és la Banda de Música de Cardona. Torna a Vilafranca després que els anys 2013 i 2014 també hagi estat l’encarregada de posar música a cercaviles i processons, i als concerts que aquest 2016 canvien d’ubicació. Els Administradors han anunciat que hi haurà els tres concerts habituals, la tarda dels dies 29, 30 i 31, i els concerts de nit el 29 i 30 d’agost, enguany al pati del col·legi Sant Ramon de Penyafort. Per tal d’oferir espais amb ombra, s'adequarà la zona amb la col·locació d’unes lones.

La Banda de Música de Cardona es va presentar en públic el 13 d'Abril de 2003 en un concert a la col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona. La Banda com a entitat recull el testimoni de la gran tradició musical cardonina, que des de sempre s'ha encarregat d'amenitzar les festes locals. A la Banda s'hi reuneixen músics de totes les edats i joves alumnes de l'escola de música, arribant a la cinquantena de membres. La Banda organitza cada el concert de Festa Major de Cardona, en el qual interpreten un nou repertori variat i musicalment atractiu. La Banda ha actuat també a les festes majors de Súria i Solsona, als carnavals de Torà i de Vilanova i la Geltrú, a les festes dels traginers de Balsareny i a les festes de Santa Tecla de Tarragona. També, a la Festa Major de Vilafranca del Penedès.

Cartells
Els Administradors de la Festa Major 2016 han presentat en el mateix acte, els cartells festamajorencs per als establiments col·laboradors. La proposta que l’estudi Rufus ha fet aquest any és la de sis originals, amb imatges de diferents elements del seguici festiu. Segons han explicat els Administradors, aquests cartells també es posaran a la venda.