Altres webs municipals

Notícia

Elisabet Gonzàlez, Marc Izquierdo, Mar Montserrat, Xavier Raventós i Raimon Solà, administradors de la Festa Major 2016

17 de novembre de 2015

Aquest dimarts al vespre, abans del ple municipal, l'Alcalde de Vilafranca Pere Regull, va presentar públicament els cinc vilafranquins i vilafranquines que administraran la Festa Major de Vilafranca 2016. Elisabet Gonzàlez, Marc Izquierdo, Mar Montserrat, Xavier Raventós i Raimon Solà, tots ells vinculats des d'un vessant o altre a la més típica, seran els encarregats d'organitzar la Festa Major de l'any vinent. 

ELISABET GONZÀLEZ DOPICO 
Té 30 anys. Viu al barri de la Girada. Diplomada en logopèdia, treballa a l'Espiga, en un gabinet privat de Vilafranca i a l'Escola de patologia del llenguatge de l'Hospital de la Santa Creu i Santa Pau. Actualment està cursant un Postgrau en Intervenció Primerenca: primera infància i família. 
És membre del Ball de Capgrossos des de fa tres anys i des de ben petita ja havia participat a la nostra festa ballant a diversos balls de la Festa Major dels petits. 

MARC IZQUIERDO CAMPOS 
Té 29 anys. Casat i viu al barri del Molí d'en Rovira. És tècnic amb fabricació per mecanització i actualment treballa en una multinacional eòlica com a tècnic de qualitat. 
És membre actiu dels Castellers de Vilafranca des de l'any 2002 i actual cap de colla del Ball d'en Serrallonga des del 2005. És membre del cor dels Goigs a Sant Fèlix. També és soci del Futbol Club Vilafranca. 

MAR MONTSERRAT BLANCH 
Té 38 anys. Viu al barri de la Girada. Casada amb una filla. Tècnica especialista en administració treballa en una entitat financera. És membre de la junta de l'AMPA i del Consell Escolar de l'escola Dolors Piera. Membre col·laboradora de la GATAP (Grups Amateurs de Teatre de l'Alt Penedès). 
Ha participat com a col·laboradora en diferents Festes Majors i és mare d'una petita balladora del Ball de Cercolets. 

XAVIER RAVENTÓS GARCIA 
Té 29 anys. Viu al barri del Poble Nou. És director general adjunt d'una empresa que es dedica a menjadors escolars, casals d'estiu, activitats extraescolars, etc. Va ser secretari de l'Associació de Veïns del barri de Sant Julià durant tres anys. 
Va ballar de petit amb els Gegants. I ha estat ballador del ball de Malcasats i del ball de Gitanes. Actualment, balla amb els Cercolets. Va formar part durant 3 anys de la comissió de la festa major dels petits. 

RAIMON SOLÀ SEBASTIÀ 
Té 48 anys. Casat i pare de tres fills. Viu al barri del Centre, on treballa com a comerciant en un negoci familiar de decoració tèxtil. Va ser monitor del Moviment Infantil de Vilafranca (MIV) durant nou anys, quatre dels quals en va ser el responsable. 
L'any 1992 va ser coordinador de les Festes de Sant Raimon, unes festes en les que ja hi participava activament com a membre de l'agrupació de “Raimons i Raimundes” i de la que encara és membre actiu. Va començar a tocar la gralla l'any 1987 i ha format part del grup de grallers de l'Armilla fins l'any passat. Durant quatre anys va formar part del Consell Escolar de l'escola Estalella i Graells.