Altres webs municipals

Dia 31 d'agost

Animal, Ebri Knight i Manel Fuentes  

 

 

Animal ha entrat a l'escena musical amb força. El febrer d'aquest any van publicar el seu primer treball discogràfic anomenat Més enllà de les paraulesNomés amb tu va ser el primer videoclip de la banda que també s'inclou dins aquest primer disc. En el videoclip hi apareixen artistes com Txarango o La Pegatina. Animal és una proposta que combina pop, reggae i soul. El guitarrista i veu, Gerard Aledo, definia així l'essència de la música que interpreten: "Animal és sentiment però també l'instint de ser canyero".
31 d'agost a la nit, a la plaça de Jaume I, davant del Palau Baltà.

Més informació

 

 

Des d'Argentona, els Ebri Knight interpreten des de fa temps el que defineixen com a 'folk-rock' en català. Una combinació que buscava des d'un principi barrejar l'estil de la música celta irlandesa amb la contundència del punk i el rock.
Els seus últims treballs discogràfics han estat: Tonades de fa temps, La palla va cara i Foc!. L'any 2014 van ser guardonats amb el Premi Enderrok al millor disc de folk i noves músiques. Ells mateixos expliquen perquè fan la música que fan: "Allò popular no pot deixar de ser enèrgic i el folk té tota la força del poble que té al darrere i de tot aquell que vol canviar el món".
31 d'agost a la nit, a la plaça de Jaume I, davant del Palau Baltà.

Més informació

 

 

El famós presentador Manel Fuentes és un apassionat de Bruce Springsteen i la seva música. Des de fa més d'una dècada, li rendeix tribut a través de les seves formacions musicals, captant l'essència dels concerts del Boss. Manel Fuentes estarà acompanyat de la Spring's Team, una banda de 8 músics professionals, en un concert de tribut a Bruce Springsteen, en el que durant més de dues hores s'escoltaran els principals èxits del cantant estadounidenc, incloent-hi els temes indispensables per als seguidors del músic de New Jersey.
El 31 d'agost a dos quarts d'1 de la nit, a la rambla de Sant Francesc.

Més informació