Altres webs municipals

Dia 30 d'agost

La Raíz i l'Hora de joglar

Des del País Valencià, el grup La Raíz acaba de treure el seu nou treball anomenat Entre Poetas y Presos. La Raíz neix l'any 2006 quan tres dels seus components, l'Edu, el Pablo i l'Adri, s'ajunten per buscar nous sons i jugar amb el rap polític i el mestissatge. El grup va incorporant nous membres i l'any 2009 surt al mercat el seu primer treball, Guerra del Silencio. A partir d'aquí, La Raíz va perfeccionant els seus temes, va adquirint més maduresa musical i lírica, i tira endavant el seu segon i tercer treball: El Lado de los Rebeldes i Así en el Cielo como en la Selva.
Després d'actuar per diferents punts d'Espanya i també d'Europa, el grup visitarà Vilafranca aquest 30 d'agost. I tal com ells mateixos diuen després d'haver tret el seu nou disc: "Amb més ganes que mai, torna La Raíz!"

Més informació

 

L'Hora de Joglar és una banda d'Argelaguer (La Garrotxa) que fusiona estils com el swing, la música balcànica, els ritmes llatins i la rumba. Les lletres omplen d'optimisme les seves cançons: parlen del valor de la senzillesa de les coses, de superar les pors i de qüestionar tot el que ens envolta. El grup va guanyar el concurs de bandes que organitza l'Acampada Jove. A Vilafranca vindran a presentar el seu primer treball anomenat Gira el temps, que recull estils musicals diferents, però amb una personalitat pròpia que descriuen com a molt 'joglaire'.
La nit del 30 a la Rambla, després de La Raíz.

Més informació