Altres webs municipals

Concerts de Banda

Banda de Música de Cardona

Tornen a Vilafranca després que els anys 2013 i 2014 també vagin posar música a cercaviles i processons.

La Banda de Música de Cardona es va presentar en públic el 13 d'Abril de 2003 en un concert a la col·legiata de Sant Vicenç del castell de Cardona. La Banda com a entitat recull el testimoni de la gran tradició musical cardonina, que des de sempre s'ha encarregat d'amenitzar les festes locals. A la Banda s'hi reuneixen músics de totes les edats i joves alumnes de l'escola de música, arribant a la cinquantena de membres. La Banda organitza cada el concert de Festa Major de Cardona, en el qual interpreten un nou repertori variat i musicalment atractiu. La Banda ha actuat també a les festes majors de Súria i Solsona, als carnavals de Torà i de Vilanova i la Geltrú, a les festes dels traginers de Balsareny i a les festes de Santa Tecla de Tarragona. També, a la Festa Major de Vilafranca del Penedès.

 

NOU ESCENARI DELS CONCERTS

Els Administradors han anunciat que hi haurà els tres concerts habituals: la tarda dels dies 29, 30 i 31 d'agost, i els concerts de nit el 29 i 30 d’agost.

Enguany hi ha un canvi d'ubicació i els concerts tindran lloc al pati del col·legi Sant Ramon de Penyafort. Per tal d’oferir espais amb ombra, s'adequarà la zona amb la col·locació d’unes lones.