Altres webs municipals

Cursa

3a Cronosescalada i 5a Cursa de Sant Fèlix

D’INICIATIVA A TRADICIÓ

Quan les iniciatives es consoliden es converteixen en tradicions. Així arribem a la cinquena edició de la cursa de Sant Fèlix, que enguany que tindrà lloc el pròxim dissabte 20 d’agost. La cursa de Sant Fèlix, emmarcada dins dels múltiples actes previs de la nostra festa gran, any rere any va superant-se en nombre de participants.

Primer però, celebrarem la tercera edició de la Cronoescalada a Santa Maria - un altre acte que va començar amb força en la seva primera edició. Els participants gaudiran d’unes vistes privilegiades en arribar a la meta perquè podran contemplar el paisatge vilafranquí des de dalt del campanar de Santa Maria.

LA CURSA

Amb el mateix recorregut que la processó de Sant Fèlix del dia 30 d’agost, la cursa pretén ser un moment festiu i popular, durant el qual grans i petits podran escollir entre el recorregut curt (2 km.) o el llarg (4 km.). Es tracta de fer el circuit una o dues vegades respectivament. En arribar hi haurà botifarrada per tots els participants.

LA CRONOESCALADA

La Cronoescalada tindrà la sortida al començament de la plaça de Santa Maria i tot seguit s’encararan els 116 graons per arribar al cim del campanar de la basílica. A dalt del campanar els participants podran gaudir de les vistes. En acabar la prova, i per recuperar les forces, botifarrada per tots els participants.

HORARIS i PREUS

3a Cronoescalada  | 18h, preu 8 €
5a Cursa de Sant Fèlix | 20h, preu 8 €

INSCRIPCIONS

Podeu fer les inscripcions al local dels Administradors, al carrer de la Cort, número 16 (al costat de l’Ajuntament) de dilluns a dijous de 20.30  a 22h i els dissabtes de 10.30 a 14h.
Si ho preferiu, la inscripció també es pot fer per internet, a través dels enllaços que us adjuntem a continuació:


INSCRIPCIÓ A LA CURSA
Consultar el llistat d'inscrits i descarrega de justificant de la Cursa

INSCRIPCIÓ A LA CRONOESCALADA
Consultar el llistat d'inscrits i descarrega de justificant de la Cronoescalada